OM FESTIVALEN | Hovefestivalen
hovefestivalen

OM FESTIVALEN

Med 72 internasjonale og norske artister, 72.000 besøkende, 53.000 solgte billetter og 5.000 akkrediterte hver dag, markerte Hovefestivalen seg allerede i sitt første år som Norges største musikkfestival. Vi legger vekt på interessant booking og en helhetlig festivalopplevelse, med camp på området og flere kunstneriske uttrykk på programmet. Vi har også et særskilt fokus på miljø og CO2-problematikk, og er festivalen for deg som ikke bare vil ha de beste artistene, men også synes at dette med telt, natur, strand og vann hører med til den perfekte festivalopplevelsen.

Hovefestivalen serverer internasjonale og norske artister i en unik setting på en øy utenfor Arendal. I tillegg får du rare og fine kunstopplevelser og du får se spennende filmer i Kinoen vår. Og vi serverer variert og økologisk mat. Hovefestivalen er en foregangsfestival på miljø. Ikke bare fordi vi vil bevare den flotte naturen rundt festivalområdet, men også fordi vi tror at festival er et godt utgangspunkt for vekke miljøengasjement, både hos festivalgjestene og hos våre samarbeidspartnere.

Blant artistene som har besøkt Hove finner man blant annet Jay-Z, Muse, The Killers, Slipknot, Skrillex, Snoop Dogg, Faith No More, Linkin Park, The Strokes, Beck, deadmau5, The Prodigy og mange, mange flere.

Legg til kommentar: