FESTIVALCAMPEN | Hovefestivalen
camping2_2012

FESTIVALCAMPEN

Festivalcampen åpner søndag 30. juni, klokken 12.00 og stenger lørdag 6. juli, klokken 12.00. Festivalcampen er kun åpen for personer som er 16 år og oppover. Vi ber om legitimasjon fra personer med festivalpass. Er du under 16 vil heller ikke få refundert mellomlegget mellom mellom festivalpass (inkl. caming) og ukespass (uten camping).

Hvis du vil bo på festivalcampen må du kjøpe et festivalpass, som inkluderer både adgang til festivalområdet og festivalcampen og reserverer en plass på festivalcampen til deg alle dager disse er åpne.

NB! Dagspass gir ikke adgang til festivalcampen, og det finnes i år ikke noe separat campingpass. Det er kun festivalpass (inkl. festivalcampen) eller festivalpass (inkl. Verdens Ende) som gir adgang til campene. Dagspass kan ikke oppgraderes til festival- eller ukespass. Har du dagspass og vil campe er Expresscampen den beste løsningen.

I år trenger du ikke å kjøpe en egen billett til teltet ditt. Du vil heller ikke trenge et klistremerke på teltet ditt. For at alle deltakere på festivalcampen skal ha det trygt og godt vil vi anbefale at det ikke bor flere personer i teltet enn det fabrikanten har laget det for. Med andre ord: Ikke ta med åtte venner i et tomannstelt, og unngå å ta med en samisk lavo hvis det bare er du og dama som skal sove der. Skjønner? Hovefestivalens stab på festivalcampen vil vise deg hvor du kan slå opp teltet ditt, gi deg en hjelpende hånd med barduner og spiler i tillegg til å sørge for at branngatene holdes ryddige.

Du må ta med deg eget teltutstyr til festivalcampen. Hovefestivalen stiller ikke med telt til de som har glemt campingutstyret sitt hjemme.

Hvis du ankommer festivalområdet etter at teltet for armbåndspåsetting har stengt vil du bli plassert i en midlertidig camp frem til du får utdelt nødvendige festivalcamp-armbånd. Teltet for armbåndspåsetting ligger i akkrediteringsområdet. Hvis du deler telt med noen som allerede er inne på festivalcampen, eller hvis du har gitt teltet ditt til noen som allerede har kommet inn på festivalcampen får du dessverre ikke adgang til festivalcampen før neste dag. For å unngå slike problemer ber vi deg om å ankomme festivalen i akkrediteringsområdets åpningstider eller sørge for å ha med deg ditt eget telt.

Armbandspåssetingen & gjestekkrediteringen er åpent hver dag fra søndag 30. juni tom. fredag 5. juli.

Legg til kommentar: