BILLETTER 2013 | Hovefestivalen
HL_bånd

BILLETTER 2013

FESTIVALPASS (Festivalcampen):
 Gir deg tilgang til Festivalcampen fra søndag 30. juni til lørdag 6. juli og til festivalområdet alle fire festivaldagene (2.-5. juli). Dette er passet for deg som vil å leve det glade festivallivet hele uka. Festivalpass (Festivalcampen) koster NOK 2650,- + billettavgift.

KJØP FESTIVALPASS INKL. FESTIVALCAMP

FESTIVALPASS (Verdens Ende):
 Gir deg tilgang til Verdens Ende-campen fra søndag 30. juni til lørdag 6. juli og til festivalområdet alle fire festivaldagene (2.-5. juli). Dette er passet for deg som ønsker full festivalopplevelse, men med et litt roligere overnattingstilbud. Camp Verdens Ende ligger noen minutters gange fra selve festivalområdet, med egen cafe, dusjer, toaletter og flotte bademuligheter. Festivalpass (Verdens Ende) koster NOK 2650,- + billettavgift.

KJØP FESTIVALPASS INKL. CAMP VERDENS ENDE

UKESPASS: Gir deg tilgang til hele festivalen og festivalvorspielet, men ikke til campene. Perfekt for deg med egen overnattingsløsning. Finnes både for voksne og barn (under 12) og koster henholdsvis 2420,- (inkl. avgifter) og 380,- (inkl.avgifter).

KJØP UKESPASS HER

DAGSPASS: Gir deg adgang på festivalen for 1 dag. Koster 895,- (+avgifter). I år finnes det ikke noe separat campingpass for dagspasskjøpere. For å få adgang til festivakcampen trenger du altså et festivalpass. Mer info om overnatting for dagspass-holdere kommer i uke 19. Under finner du lenker til pass for hver og én av dagene:

TIRSDAG 2. JULI

ONSDAG 3. JULI

TORSDAG 4. JULI

FREDAG 5. JULI

STRANDCAMP-PAKKE (for 2 personer): Inkluderer festivalpass for to med tomanns forhåndsoppsatt Pink Moon-telt på Strandcampen. Pakken koster 6500,- og selges via Billettservice. Dette er perfekt for deg og en du er glad i! Passene er i salg nå. Les mer om Strandcampen her.

KJØP STRANDCAMP-PAKKE HER

PARTYTELT-BILLETTER – UTSOLGT!!!

1) Partytelt på Festivalcampen: For alle dere som har kjøpt festivalpass (inkl. festivalcamp) og vil ha med partytelt på festivalcampen. Koster 487.50,- (inkludert avgifter). NB! UTSOLGT

2) Partytelt på Verdens Ende: For dere som har kjøpt festivalpass (inkl. Verdens Ende) og vil ha med partytelt dit. Koster 487.50,- (inkludert avgifter).

NB! Husk at du må ha festivalpass til en av campene for å kunne kjøpe partyteltbillett. Størrelsen på et partytelt et 3 x 3 meter. Har du større telt (opp til 6m x 6m) må du kjøpe et ekstra pass. Har du enda større telt må du kjøpe  3 billetter (opp til9m x 9m) etc. etc. Det er ikke lov å sove i partyteltet – du må ha et vanlig telt i tillegg. Partytelt gjelder bare for dere som har fylt 16 før festivalen begynner.

CARAVANPASS: 
For deg som vil ta med deg bobil eller campingvogn til Verdens Ende. Passet koster 1302, 50,- pr. kjøretøy. Husk at alle som bor i bobilen eller campingvognen også behøver festivalpass for Verdens Ende. Les mer om Caravanpassene her.

KJØP CARAVANPASS HER

EXPRESSCAMP-PASS: Expresscampen er et eget område i nærheten av akkrediteringen og inngangene der du kan være én natt av gangen. Den har bra toalett- og sanitet-fasiliteter og at den blir rengjort og ryddet hver formiddag før en ny pulje dagscampere kommer. Pris per natt er satt til 200,-. Her er pass til de ulike dagene:

TIRSDAG 2. JULI

ONSDAG 3. JULI

TORSDAG 4. JULI

FREDAG 5. JULI

FESTIVALVORS-PASS: For deg med eller uten dagspass som gjerne vil delta på festivalvorset søndag 30. juni og/eller mandag 1. juli (har du festivalpass eller ukespass trenger du ikke dette.) Passet koster 175,- (inkludert avgifter) per dag og finnes her:

FESTIVALVORS-PASS SØNDAG 30. JUNI

FESTIVALVORS-PASS MANDAG 1. JULI

 

 

 

 

NB! Vær nøye med å kjøpe riktig billett siden det er vanskelig å bytte! Les mer om billettypene her.


Legg til kommentar: